Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri 5
  • 2019 - 2023 Doktora

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Türkiye

  • 2016 - 2019 Yüksek Lisans

    Mersin Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

  • 2015 - 2019 Lisans

    Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Türkiye

  • 2012 - 2016 Lisans

    Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

  • 2013 - 2015 Ön Lisans

    Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Bölümü (Aöf), Türkiye

Yaptığı Tezler 2
  • 2023 Doktora

    Simge yiyeceklerin otantiklik ve çokkültürlülük kapsamında incelenmesi: Hatay örneği

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

  • 2019 Yüksek Lisans

    Unesco gastronomi şehirlerinde gastronomi turizmi ve yeni yiyecek deneme korkusu (Food neophobia): Hatay ve Gaziantep örneği

    Mersin Üniversitesi

Yabancı Diller 1
  • İngilizce