-
2025 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - 2025 Öğretim Görevlisi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2019 - 2020 Araştırma Görevlisi
Mardin Artuklu Üniversitesi
-
2020 - Devam Ediyor
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2024 - 2024 Eğitmen
Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı, Eğitmen
-
2024 - 2024 Eğitim Danışmanı
Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı, Eğitim Danışmanı
-
2022 - 2023 Gastronomi Uzmanı/Mutfak Sanatı Uzmanı
Tinyan - Hatay, Gastronomi Uzmanı/Mutfak Sanatı Uzmanı
-
2019 - 2019 Line Cook
Inlet Tower Hotel and Suites Anchorage- USA, Line Cook
-
2018 - 2018 Banquet Cook
Alaska Jewish Campus- USA, Banquet Cook
-
2016 - 2018 Demi Chef ve Chef de Partie
MARRIOTT ANCHORAGE DOWNTOWN HOTEL - USA, Demi Chef ve Chef de Partie
-
2016 - 2016 Demi Chef de Partie
Rixos Premium Tekirova Hotel - ANTALYA, Demi Chef de Partie
-
2016 - 2016 Stajyer Öğretmen
Altındağ Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi- ANKARA, Stajyer Öğretmen
-
2015 - 2015 Intern Cook
HILTON ANCHORAGE DOWNTOWN HOTEL- USA, Intern Cook
-
2015 - 2015 Intern (Cook)
KINCAID GRILL- USA, Intern (Cook)
-
2013 - 2015 KOMİ ve DEMİ CHEF
HİLTON DALAMAN RESORT SPA HOTEL- MUĞLA, KOMİ ve DEMİ CHEF
-
2014 - 2014 Trainee (Cook)
NH HOTEL DESSAU/ GERMANY, Trainee (Cook)
-
Lisans
Türk Mutfağı
İçecek Kültürü
Mutfak Kültürleri
Osmanlı Saray Mutfağı
Tatlı Pasta ve Hamur İşleri
Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları
Kariyer Planlama
Ekmek ve Unlu Mamul Teknolojisi
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
Kahve ve Baharat Kültürü
Kahve ve Baharat Kültürü
Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları
Osmanlı Saray Mutfağı
Mezuniyet Projesi
Tatlı Pasta ve Hamur İşleri
Türk Mutfağı
Gıda Formülasyonu ve Duyusal Analiz
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
Ekmek ve Unlu Mamul Teknolojisi
Mutfak Kültürleri
İçecek Kültürü
Türk Mutfağı (Şube 2)
Türk Mutfağı (Şube 1)
Mutfaklarda Ekipman Kullanımı (Şube 1)
Mutfak Uygulamaları II (Şube 2)
Mutfak Uygulamaları I (Şube 2)
Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları (Şube 2)
Mutfak Uygulamaları II (Şube 1)
Mutfak Uygulamaları I (Şube 1)
Kariyer Planlama
Mutfaklarda Ekipman Kullanımı (Şube 2)
Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları (Şube 1)
Turizm Hukuku
Mutfaklarda Ekipman Kullanımı