Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2025 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2020 - 2025 Öğretim Görevlisi

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2019 - 2020 Araştırma Görevlisi

    Mardin Artuklu Üniversitesi

Yönetimsel Görevler
  • 2020 - Devam Ediyor

    Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim
  • 2024 - 2024 Eğitmen

    Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı, Eğitmen

  • 2024 - 2024 Eğitim Danışmanı

    Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı, Eğitim Danışmanı

  • 2022 - 2023 Gastronomi Uzmanı/Mutfak Sanatı Uzmanı

    Tinyan - Hatay, Gastronomi Uzmanı/Mutfak Sanatı Uzmanı

  • 2019 - 2019 Line Cook

    Inlet Tower Hotel and Suites Anchorage- USA, Line Cook

  • 2018 - 2018 Banquet Cook

    Alaska Jewish Campus- USA, Banquet Cook

  • 2016 - 2018 Demi Chef ve Chef de Partie

    MARRIOTT ANCHORAGE DOWNTOWN HOTEL - USA, Demi Chef ve Chef de Partie

  • 2016 - 2016 Demi Chef de Partie

    Rixos Premium Tekirova Hotel - ANTALYA, Demi Chef de Partie

  • 2016 - 2016 Stajyer Öğretmen

    Altındağ Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi- ANKARA, Stajyer Öğretmen

  • 2015 - 2015 Intern Cook

    HILTON ANCHORAGE DOWNTOWN HOTEL- USA, Intern Cook

  • 2015 - 2015 Intern (Cook)

    KINCAID GRILL- USA, Intern (Cook)

  • 2013 - 2015 KOMİ ve DEMİ CHEF

    HİLTON DALAMAN RESORT SPA HOTEL- MUĞLA, KOMİ ve DEMİ CHEF

  • 2014 - 2014 Trainee (Cook)

    NH HOTEL DESSAU/ GERMANY, Trainee (Cook)

Verdiği Dersler
  • Lisans

    Türk Mutfağı

    İçecek Kültürü

    Mutfak Kültürleri

    Osmanlı Saray Mutfağı

    Tatlı Pasta ve Hamur İşleri

    Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları

    Kariyer Planlama

    Ekmek ve Unlu Mamul Teknolojisi

    Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

    Kahve ve Baharat Kültürü

    Kahve ve Baharat Kültürü

    Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları

    Osmanlı Saray Mutfağı

    Mezuniyet Projesi

    Tatlı Pasta ve Hamur İşleri

    Türk Mutfağı

    Gıda Formülasyonu ve Duyusal Analiz

    Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

    Ekmek ve Unlu Mamul Teknolojisi

    Mutfak Kültürleri

    İçecek Kültürü

    Türk Mutfağı (Şube 2)

    Türk Mutfağı (Şube 1)

    Mutfaklarda Ekipman Kullanımı (Şube 1)

    Mutfak Uygulamaları II (Şube 2)

    Mutfak Uygulamaları I (Şube 2)

    Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları (Şube 2)

    Mutfak Uygulamaları II (Şube 1)

    Mutfak Uygulamaları I (Şube 1)

    Kariyer Planlama

    Mutfaklarda Ekipman Kullanımı (Şube 2)

    Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları (Şube 1)

    Turizm Hukuku

    Mutfaklarda Ekipman Kullanımı