Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2019 - 2020 Araştırma Görevlisi
Mardin Artuklu Üniversitesi
Yönetimsel Görevler
-
2020 - Devam Ediyor
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Akademi Dışı Deneyim
-
2024 - 2024 Eğitmen
Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı
-
2024 - 2024 Eğitim Danışmanı
Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı
-
2022 - 2023 Gastronomi Uzmanı/Mutfak Sanatı Uzmanı
Tinyan - Hatay
-
2019 - 2019 Line Cook
Inlet Tower Hotel and Suites Anchorage- USA
-
2018 - 2018 Banquet Cook
Alaska Jewish Campus- USA
-
2016 - 2018 Demi Chef ve Chef de Partie
MARRIOTT ANCHORAGE DOWNTOWN HOTEL - USA
-
2016 - 2016 Demi Chef de Partie
Rixos Premium Tekirova Hotel - ANTALYA
-
2016 - 2016 Stajyer Öğretmen
Altındağ Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi- ANKARA
-
2015 - 2015 Intern Cook
HILTON ANCHORAGE DOWNTOWN HOTEL- USA
-
2015 - 2015 Intern (Cook)
KINCAID GRILL- USA
-
2013 - 2015 KOMİ ve DEMİ CHEF
HİLTON DALAMAN RESORT SPA HOTEL- MUĞLA
-
2014 - 2014 Trainee (Cook)
NH HOTEL DESSAU/ GERMANY
Verdiği Dersler
-
Lisans Kahve ve Baharat Kültürü
-
Lisans Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları
-
Lisans Osmanlı Saray Mutfağı
-
Lisans Mezuniyet Projesi
-
Lisans Tatlı Pasta ve Hamur İşleri
-
Lisans Türk Mutfağı
-
Lisans Gıda Formülasyonu ve Duyusal Analiz
-
Lisans Gastronomi ve Yiyecek Tarihi
-
Lisans Ekmek ve Unlu Mamul Teknolojisi
-
Lisans Mutfak Kültürleri
-
Lisans İçecek Kültürü
-
Lisans Türk Mutfağı (Şube 2)
-
Lisans Türk Mutfağı (Şube 1)
-
Lisans Mutfaklarda Ekipman Kullanımı (Şube 1)
-
Lisans Mutfak Uygulamaları II (Şube 2)
-
Lisans Mutfak Uygulamaları I (Şube 2)
-
Lisans Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları (Şube 2)
-
Lisans Mutfak Uygulamaları II (Şube 1)
-
Lisans Mutfak Uygulamaları I (Şube 1)
-
Lisans Kariyer Planlama
-
Lisans Mutfaklarda Ekipman Kullanımı (Şube 2)
-
Lisans Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları (Şube 1)
-
Lisans Turizm Hukuku
-
Lisans Mutfaklarda Ekipman Kullanımı