Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Mercimek Kepeği ile Zenginleştirilmiş Ekmek Üretimi
-
2020 - Devam Ediyor Fenolik Bileşiklerin Süne Proteaz Enzim Aktivitesi ve Süne Zararı Görmüş Buğday Unlarının Reolojik Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Besinsel Lifin Ekstrüzyon Ürünlerinin Yapısal ve Besinsel Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2018 - 2019 Geleneksel Beyaz Peynirin Olgunlaşması Sırasında Tekstürel Nitelikler: Peynir Üretimi Sırasında Yan Ürün Peynir Altı Suyunun Tahıl Ürünlerinde Kullanım Olanakları ve Tekstüre Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DURSUN A., TÜRKMEN D., MASATCIOĞLU M. T., KÖKSAL KAVRAK M., GÜLER Z. (Yürütücü)
-
2015 - 2018 Faj Gösterim Yöntemi Kullanılarak Antimikrobiyal Peptitlerin Geliştirilmesi