Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, ZİRAAT FAKÜLTESİ
-
2014 - 2021 Doç. Dr.
-
2010 - 2014 Yrd. Doç. Dr.
-
2008 - 2010 Yrd. Doç. Dr.
-
2007 - 2008 Araştırma Görevlisi
-
2001 - 2007 Araştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi
-
1998 - 2001 Araştırma Görevlisi
Yönetimsel Görevler
-
2015 - 2017
-
2013 - 2017
-
2014 - 2016
-
2013 - 2016
-
2009 - 2011
Akademi Dışı Deneyim
-
2008 - Devam Ediyor Yardımcı Doçent
Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2001 - 2006 Araştırma Görevlisi
ÇukurovaÜniversitesi
-
1998 - 2001 Araştırma Görevlisi
Mustafa Kemal Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Lisans Çift Anadal Silaj Bitkileri Yetiştiriciliği
-
Lisans Çift Anadal Yem Bitkileri Yetiştiriciliğinin Ekolojik ve Fizyolojik Esasları
-
Lisans YEM BİTKİLERİ II
-
Lisans ÇİM BİTKİLERİ YETİŞTİRME
-
Lisans YEŞİL ALAN TESİSİ
-
Lisans Çift Anadal Yem Bitkileri ve Erozyon Kontrolü
-
Lisans YEM BİTKİLERİ I
-
Lisans YEM BİTKİLERİ
-
Lisans Tarla Bitkileri Ürün Standardizasyonu ve Depolama
Yönetilen Tezler
-
Çift amaçlı yulaf yetiştiriciliğinde uygun biçim zamanı ve bitki sıklığında yem ve tane verimi ve kalitesine etkisi
ATIŞ İ. (Danışman)
K.SARIARSLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Bazı yaygın mürdümük çeşitlerinde kuraklık stresinin çimlenme ve fide gelişimine etkisi
ATIŞ İ. (Danışman)
H.ASLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Uyarıcı uygulamalarının ağır metal stresine maruz bırakılan bazı çok yıllık buğdaygil çim türlerinin çimlenme ve fide gelişimi üzerine etkisi
ATIŞ İ. (Danışman)
M.AKAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Yaygın mürdümüğün (Lathyrus sativus L.), buğday (Triticum aestivum L.) ve arpa (Hordeum vulgare L.) ile oluşturulan karışımlarında bitki sıklığı ve karışım oranının verim, yem kalitesi ve bitki rekabeti üzerine etkileri
ATIŞ İ. (Danışman)
S.AÇIKALIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Vejetatif dönemde biçim uygulaması yapılan buğdayın ot ve tane özellikleri üzerine ekim zamanı ve biçim yüksekliğinin etkileri
ATIŞ İ. (Danışman)
M.AKAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Fiğ'in (Vicia sativa L.) buğday (Triticum aestivum L.) ve tritikale (Xtriticosecale wittm.) ile oluşturulan karışımlarında bazı bitkisel özellikler ile tür içi ve türler arası rekabetin belirlenmesi
ATIŞ İ. (Danışman)
A.ŞAHİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011