Makaleler
10
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (4)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (5)
4. Hatay’da farklı bölgelerde yetiştirilen zeytin yapraklarının antioksidan özelliklerinin belirlenmesi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.8, sa.1, ss.77-86, 2018 (Hakemli Dergi)
5. Yayladağı ve Safranbolu'da Yetişen Safran Bitkisinin (Crocus sativus L.) Antioksidan Özellikleri
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.19, sa.1, ss.11-18, 2014 (Hakemli Dergi)
6. The effect of feeding with safflower seed added mixed feed on the fatty acid composition in eggs
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.19, sa.1, ss.44-55, 2014 (Hakemli Dergi)
8. Phenolic composition, Antioxidant capacity of salvia verticcilata and effect on multidrug resistant bacteria by flow-cytometry
African Journal of Traditional, Complementary and Alternative Medicines
, cilt.11, sa.4, ss.147-152, 2014 (SCI-Expanded, Scopus)
9. Hatay Bölgesinde Yetişen Bazı Verbascum Türlerinin Yağ Asidi Kompozisyonlarının Belirlenmesi
MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)
, cilt.19, sa.6, ss.26-33, 2014 (Hakemli Dergi)
10. Comparison of Chemical Composition of the Essential oil of Laurus nobilis L. Leaves and Fruits from Different Regions of Hatay Turkey
JOURNAL OF ENVIRONMENTAL BIOLOGY AN INTERNATIONAL RESEARCH JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCES & TOXICOLOGY
, cilt.28, sa.4, ss.731-733, 2007 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
3
2. Antioxidant Properties Of Avocado Leaf In Hatay Region
3rd International Turkic World Conference on Chemical Sciences and Technologies (ITWCCST) 2017, Baku, Azerbaycan, 07 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
3. Bazı Verbascum Türlerinin Yağ Asitleri Kompozisyonunun İncelenmesi
7. ANALİTİK KİMYA KONGRESİ, Türkiye, 1 - 05 Eylül 2014, (Özet Bildiri)