Öğr. Gör. ALAEDDİN TÜRKMEN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Cheese by Multi-Fragment High Resolution Melting Analysis
KESMEN Z.
,
TÜRKMEN A.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
1
Proje
17