Öğr. Gör. Dr. ALAEDDİN TÜRKMEN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
3
Tümü (3)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
1.
Hatay İlinde Yetiştirilen Hicaz Nar ve Katırbaşı Nar Çeşitlerinden Elde Edilen Nar Ekşilerinin Standartlarının Belirlenmesi
DİDİN M.
,
TÜRKMEN A.
,
SELÇUK T.
,
KONUŞ E.
,
TEKİN SAKALLI F. B.
Dergipark Kayseri Üniversitesi
, cilt.1, sa.1, 2025 (TRDizin)
2.
The determination of chemical composition in some vinegars and compliance with food legislation
DUMAN A. D.
,
TÜRKMEN A.
AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY
, cilt.23, sa.12, ss.354-360, 2024 (Hakemli Dergi)
3.
DETERMINATION AND COMPARISON OF QUALITY CHANGES DURING STORAGE OF TURKISH PEPPER PASTE PRODUCED BY DIFFERENT METHODS
Ayda M.
,
DEDE S.
,
DIDIN M.
GIDA
, cilt.48, sa.5, ss.1071-1083, 2023 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
1.
Green Human Resources in European Union Countries
ÇALAPKORUR HOROZ S.
,
TÜRKMEN A.
Conference on Re-shaping Career Planning: Bridging Gaps, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)
2.
Career 4.0 from the Perspective of Youth
TÜRKMEN A.
,
ÇALAPKORUR HOROZ S.
Conference on Re-shaping Career Planning: Bridging Gaps, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)
3.
The Determination of Chemical Composition in Authentic and Artificial Vinegars in Turkey’s Antakya City and Compliance with Food Legislation
TÜRKMEN A.
,
DUMAN A. D.
,
Konuş E.
3. International Scientific and Vocational Studies Congress-BILMES 2019, 27 - 30 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)
4.
A Traditional Healing Drink: Gilaburu
TÜRKMEN A.
,
DUMAN A. D.
4. International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
5.
A Tradational Sweet : Küncülü Halvah
DUMAN A. D.
,
TÜRKMEN A.
,
DİDİN M.
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
6.
Mahluta Soup
TÜRKMEN A.
,
DUMAN A. D.
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
7.
A Traditional Flavor from The Inner Anatolia:Arabaşı
DUMAN A. D.
,
TÜRKMEN A.
The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
8.
Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Cheese by Multi-Fragment High Resolution Melting Analysis
KESMEN Z.
,
TÜRKMEN A.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
11
Atıf (Scholar)
2
H-İndeks (Scholar)
1
Atıf (TrDizin)
1
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Diğer Toplam)
1
Proje
21
Açık Erişim
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları