Endüstri 4.0’ın Gastronomi Alanına Yansımaları: Üretim, Tasarım Ve Sunum Süreçlerinde Gastronomi 4.0’ın İzlerini Belirlemek


İFLAZOĞLU N., CAN İ. I.

Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri: Araştırmalara Dayalı Kanıtlar, ÇULHA, OSMAN, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, İstanbul, ss.243-270, 2022

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2022
  • Yayınevi: EĞİTİM YAYINEVİ
  • Basıldığı Şehir: İstanbul
  • Sayfa Sayıları: ss.243-270
  • Editörler: ÇULHA, OSMAN, Editör
  • Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Adresli: Evet