N. İFLAZOĞLU And İ. I. CAN, "Endüstri 4.0’ın Gastronomi Alanına Yansımaları: Üretim, Tasarım Ve Sunum Süreçlerinde Gastronomi 4.0’ın İzlerini Belirlemek," In Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri , İstanbul: EĞİTİM YAYINEVİ, 2022, pp.243-270.
İFLAZOĞLU, N. And CAN, İ. I. Endüstri 4.0’ın Gastronomi Alanına Yansımaları: Üretim, Tasarım Ve Sunum Süreçlerinde Gastronomi 4.0’ın İzlerini Belirlemek. 2022. In Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri , EĞİTİM YAYINEVİ, İstanbul, 243-270.
İFLAZOĞLU, N., & CAN, İ. I., (2022). Endüstri 4.0’ın Gastronomi Alanına Yansımaları: Üretim, Tasarım Ve Sunum Süreçlerinde Gastronomi 4.0’ın İzlerini Belirlemek. Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri (pp.243-270), İstanbul: EĞİTİM YAYINEVİ.
İFLAZOĞLU, NURHAYAT, And İPEK ITIR CAN. "Endüstri 4.0’ın Gastronomi Alanına Yansımaları: Üretim, Tasarım Ve Sunum Süreçlerinde Gastronomi 4.0’ın İzlerini Belirlemek." In Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri , 243-270. İstanbul: EĞİTİM YAYINEVİ, 2022
İFLAZOĞLU, NURHAYAT And CAN, İPEK I. . "Endüstri 4.0’ın Gastronomi Alanına Yansımaları: Üretim, Tasarım Ve Sunum Süreçlerinde Gastronomi 4.0’ın İzlerini Belirlemek." Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri , EĞİTİM YAYINEVİ, 2022, pp.243-270.
İFLAZOĞLU, N. And CAN, İ. I. (2022) "Endüstri 4.0’ın Gastronomi Alanına Yansımaları: Üretim, Tasarım Ve Sunum Süreçlerinde Gastronomi 4.0’ın İzlerini Belirlemek", Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri . İstanbul: EĞİTİM YAYINEVİ.
@bookchapter{bookchapter, author ={NURHAYAT İFLAZOĞLU And author ={İPEK ITIR CAN}, chaptertitle={Endüstri 4.0’ın Gastronomi Alanına Yansımaları: Üretim, Tasarım Ve Sunum Süreçlerinde Gastronomi 4.0’ın İzlerini Belirlemek}, booktitle={ Geçmişten Günümüze Gastronominin İzleri}, publisher={EĞİTİM YAYINEVİ}, city={İstanbul},year={2022} }