Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi


ÇİFTÇİ M., GÜLER T., ÇERÇİ İ. H., ERTAŞ O. N., DALKILIÇ B.

Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, cilt.20, sa.1, ss.45-50, 2006 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 20 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2006
  • Dergi Adı: Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.45-50
  • Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Adresli: Evet