Atıf Formatları
Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ÇİFTÇİ Et Al. , "Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, pp.45-50, 2006

ÇİFTÇİ, M. Et Al. 2006. Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1 , 45-50.

ÇİFTÇİ, M., GÜLER, T., ÇERÇİ, İ. H., ERTAŞ, O. N., & DALKILIÇ, B., (2006). Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi. Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, 45-50.

ÇİFTÇİ, MEHMET Et Al. "Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi," Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, 45-50, 2006

ÇİFTÇİ, MEHMET Et Al. "Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, pp.45-50, 2006

ÇİFTÇİ, M. Et Al. (2006) . "Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi." Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.20, no.1, pp.45-50.

@article{article, author={MEHMET ÇİFTÇİ Et Al. }, title={Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi}, journal={Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2006, pages={45-50} }