Akademik Unvanlar
-
2004 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
-
1999 - 2004 Araştırma Görevlisi
Yönetimsel Görevler
-
2006 - 2010
-
2007 - 2008
-
2007 - 2008
-
2004 - 2007
Verdiği Dersler
-
Lisans SÜT HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ
-
Lisans ARI ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİSİ
-
Lisans KANATLI KESİM İŞLEMLERİ VE ÜRÜN TEKNOLOJİ
-
Lisans GIDA KALINTI VE KONTAMİNANTLARI
-
Lisans SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
-
Lisans ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GIDA GÜVENLİĞİ, KONTROLÜ VE HACCP
-
Lisans KANATLI HAYVAN KESİM İŞLEMLERİ
-
Lisans GIDA HİJYENİ VE KONTROLÜ
-
Lisans ET HİJYENİ, MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GIDA İŞLETMELERİNDE SANİTASYON
-
Lisans GIDA KALINTI VE KONTAMİNATLARI
-
Lisans KANATLI KESİM İŞLEMLERİ VE TEKNOLOJİSİ
-
Lisans Gıda Güvenliğ, Kontrolü ve HACCP
-
Lisans Kanatlı Hayvan Kesim işlemleri ve ürün Teknolojisi
-
Lisans Kanatlı kesimhanelerinde HACCP
-
Lisans Süt ürünleri ve Teknolojisi
-
Lisans Gıda Güvenliği Kontrolü ve HACCP
-
Lisans Et Muayenesi
-
Lisans Gıda Mevzuatı
-
Lisans Süt Hijyeni
-
Lisans Et Ürünleri ve Teknolojisi
-
Lisans Veteriner Hekimlik ve Halk Sağlığı
-
Lisans Gıda Güvenliği ve Kontrolü (HACCP)
-
Lisans Gıda Kimyası
-
Lisans Gıda Mikrobiyolojisi
-
Lisans Et Muayenesi ve Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Bazı konserve gıdalarda bisfenol A miktarının ve halk sağlığı riskinin değerlendirilmesi
PEHLİVANLAR ÖNEN S. (Danışman)
B.AĞDAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022