-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2014 - 2018 Öğretim Görevlisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
-
2011 - 2014 Öğretim Görevlisi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
-
2024 - 2024 MYO Müdürü
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2023 - 2024 Bölüm Başkanı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2023 - 2024 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - 2024 Yüksekokul Müdürü
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2020 - 2023 Bölüm Başkanı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2019 - 2021 Yüksekokul Müdür Yardımcısı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2013 - 2013
-
2012 - 2013
-
2011 - 2013
-
Lisans
MESLEKİ YABANCI DİL IV
Mesleki Yabancı Dil II
MESLEKİ YABANCI DİL II
MESLEKİ YABANCI DİL VI
Mesleki İngilizce IV
YÖNETİM VE ORGANİZASYON
MESLEKİ YABANCI DİL VI
Mesleki Yabancı Dil II
Mesleki Yabancı Dil I
Mesleki Yabancı Dil VI
Mesleki Yabancı Dil III
Kongre ve Fuar Turizmi
Turizm Pazarlaması
Mesleki Yabancı Dil IV
Müşteri İlişkileri Yönetimi
Müşteri İlişkileri Yönetimi
Yönetim ve Organizasyon
Mesleki Yabancı Dil V
Genel Turizm
Turizm Pazarlaması
Mesleki Yabancı Dil II
Genel Turizm
Turizm Pazarlaması
Mesleki yabancı Dil III
Mesleki Yabancı Dil IV
Örgütsel Davranış
Yönetim ve Organizasyon
Mesleki Yabancı Dil I
Yabancı Dil I
Yabancı Dil II
TURİZM HUKUKU
GENEL İŞLETME
-
Ön Lisans
Mesleki İngilizce I
MESLEK İNGİLİZCE I
MESLEKİ İNGİLİZCE II
ANADOLU UYGARLIKLARI
DEKORASYON HİZMETLERİ
GIDA VE PERSONEL HİJYENİ
TURİZM COĞRAFYASI
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
ÖNBÜRO HİZMETLERİ
TÜRKİYE FİZİKİ COĞRAFYASI
TURİZM PAZARLAMASI
TURİZM EKONOMİSİ
KAT HİZMETLERİNDE TEMİZLİK İŞLEMLERİ
OTEL İŞLETMECİLİĞİ
REHBERLİK HİZMETLERİ
KONGRE VE SEMİNER ORGANİZASYONU
GENEL TURİZM
ÖNBÜRODA RAPORLAMA İŞLEMLERİ
İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ
TUR PROGRAMLARI
ÖNBÜRO RAPORLAMA İŞLEMLERİ
TEMİZLİK HİZMETLERİ İŞLETMECİLİĞİ
OTEL İŞLETMECİLİĞİ
ANADOLU UYGARLIKLARI
ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ
TURİZMDE REHBERLİK
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ OTOMASYONU
SANAT TARİHİ
ÖNBÜRO YÖNETİMİ
REZERVASYON VE SATIŞ İŞLEMLERİ