Metrikler
Eğitim Bilgileri
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorDoktora
Türkiye
2015 - 2017
2015 - 2017Yüksek Lisans
Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye
2010 - 2015
2010 - 2015Lisans
Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2017
2017Yüksek Lisans
Sortaz A enzimine karşı inhibitör peptitlerin geliştirilmesi
Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
Yabancı Diller
İngilizce
Akademik Unvanlar / Görevler
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2021
2021Farklı ticari rennetlerle üretilen süt jeli ve pıhtılarda fiziksel, kimyasal, tekstürel ve mikroyapısal nitelikler
Güler Z., TÜRKMEN D., DURSUN A., MASATCIOGLU M. T., KOKSAL KAVRAK M.
Mustafa Kemal Üniversitesi tarım bilimleri dergisi (online)
, cilt.26, sa.2, ss.211-227, 2021 (Hakemli Dergi)
2020
2020Peynir altı suyunun bazı tahıl ürünlerinde kullanımı ve kalite özellikleri üzerine etkisi
MASATCIOGLU M. T., KOKSAL KAVRAK M., TÜRKMEN D., DURSUN A., Güler Z.
Mustafa Kemal Üniversitesi tarım bilimleri dergisi (online)
, cilt.25, sa.3, ss.422-433, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2020
2020Roselle Çiçeği Tozunun Bisküvi Kalitesi Üzerine Etkisi
KÖKSAL KAVRAK M., MASATCIOĞLU M. T.
13. Türkiye Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
2017
2017Selection of peptidic inhibitors against sortase A by using phage display library
KÖKSAL M., Ersöz N., DUDAK ŞEKER F. C.
ABSTRACTS OF PAPERS OF THE AMERICAN CHEMICAL SOCIETY, Washington, Kiribati, 20 - 24 Ağustos 2017, cilt.254, (Özet Bildiri)
2017
2017GIDA ENZİMLERİNE KARŞI İNHİBİTÖR GELİŞTİRİLMESİ
ERSÖZ N., KÖKSAL M., DUDAK ŞEKER F. C.
Uluslararası Taşköprü Pompeiopolis Bilim Kültür Sanat Araştırmaları Sempozyumu, Kastamonu, Türkiye, 10 - 12 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
Desteklenen Projeler
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorMercimek Kepeği ile Zenginleştirilmiş Ekmek Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
MASATCIOĞLU M. T. (Yürütücü), KÖKSAL KAVRAK M.
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorFenolik Bileşiklerin Süne Proteaz Enzim Aktivitesi ve Süne Zararı Görmüş Buğday Unlarının Reolojik Özellikleri Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
MASATCIOĞLU M. T. (Yürütücü), KÖKSAL KAVRAK M.
2018 - 2020
2018 - 2020Besinsel Lifin Ekstrüzyon Ürünlerinin Yapısal ve Besinsel Özellikleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
MASATCIOĞLU M. T. (Yürütücü), KÖKSAL KAVRAK M.
2018 - 2019
2018 - 2019