Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Culinary Culture and Local Food Practice...
Culinary Culture and Local Food Practices in Post-Earthquake Temporary Living Spaces: A Qualitative Evaluation in Hatay
İFLAZOĞLU N.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, cilt.13, sa.3, ss.2799-2818, 2025 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
13
Sayı:
3
Basım Tarihi:
2025
Doi Numarası:
10.21325/jotags.2025.1689
Dergi Adı:
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.2799-2818
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Adresli:
Evet