Fonksiyonel Gıdalara Yönelik Üniversite Öğrencilerinin Bilgi Düzeyleri ve Tüketim Eğilimleri: Çukurova Üniversitesi Örneği


Çelik H., ÇELİK A. D., HAYRAN S., GÜL A.

TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.9, sa.7, ss.1242-1249, 2021 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 9 Sayı: 7
  • Basım Tarihi: 2021
  • Dergi Adı: TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Directory of Open Access Journals, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.1242-1249
  • Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Adresli: Evet