Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
On the Trail of a Traditional Flavour: P...
On the Trail of a Traditional Flavour: Pastırma and Its Use in Professional Kitchens
KEMER E.
,
İFLAZOĞLU N.
,
ÖLMEZ M.
AYDIN GASTRONOMY, cilt.9, sa.2, ss.469-485, 2025 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
9
Sayı:
2
Basım Tarihi:
2025
Doi Numarası:
10.17932/iau.gastronomy.2017.016/gastronomy_v09i20013
Dergi Adı:
AYDIN GASTRONOMY
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.469-485
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Adresli:
Evet