Dr. Öğr. Üyesi ÖZGE KAYA DEMİRKESER


ZİRAAT FAKÜLTESİ, BAHÇE BİTKİLERİ

BAĞ YETİŞTİRME VE ISLAHI


WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Tarım Bilimleri, Bahçe Bitkileri, Ziraat Mühendisliği


Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Ziraat


Yayınlardaki İsimler: Demirkeser Ozge Kaya, Demirkeser Ozge

Metrikler

Yayın

22

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

20

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

27

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

13

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

2

Proje

3

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Yaptığı Tezler

2024

2024

Doktora

Topraksız kültürde kısıntılı ve tam sulama koşullarında yetiştirilen 'Alphonse Lavallée' üzüm çeşidinde hasat öncesi kaolin ve aloe vera uygulamalarının asma gelişimi ve soğukta muhafaza süresince üzüm kalitesine etkileri

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri

2018

2018

Yüksek Lisans

Hatay’ın Belen ilçesinde yetiştirilen bazı şaraplık üzüm çeşitlerinde fenolojik dönemler ile verim ve kalite özelliklerinin belirlenmesi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri

Araştırma Alanları

Tarımsal Bilimler

Ziraat

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2022

2022

2. Hatay İli Bağcılığının Mevcut Durumu ve Son On Yıldaki Gelişimi

KAYA DEMİRKESER Ö., ÖZDEMİR A. E.

5th International Agriculture Congress, Denizli, Türkiye, 05 Aralık 2022, cilt.1, ss.108-114, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

3. Antakya (Hatay) Koşullarında Yetiştirilen Bazı Çilek Çeşitlerinin Derim Sezonu Süresince Kalite Parametrelerindeki Değişimler

ÖZDEMİR A. E., KILIÇ D., KAYA DEMİRKESER Ö., Sağaltıcı İ., KARAŞAHİN Z.

IV. International Agriculture Congress’s (UTAK2021), Bolu, Türkiye, 16 - 17 Aralık 2021, cilt.1, ss.215-230, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

4. Phenological and Pomological Features of Some Table Grape Cultivars in the East Mediterranean (Hatay/Turkey) Conditions

KAMİLOĞLU Ö., KAYA DEMİRKESER Ö.

II. International Agriculture and Forest Congress, İzmir, Türkiye, 08 Kasım 2019, ss.99-114, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

5. A Research on Table Grape Cultivation in Niğde Province

Kaplan A., Dilbaz R., ÖZDEMİR A. E., KAYA DEMİRKESER Ö.

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, 24 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

6. Research on Table Grape Cultivation in Niğde Province

kaplan A., Dilbaz R., ÖZDEMİR A. E., KAYA DEMİRKESER Ö.

International Erciyes Agriculture, Animal Food Sciences Conference, Kayseri, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.390-394, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

7. THE EFFECTS OF PARAFFIN AND PARAFILM APPLICATIONSAND DIFFERENT ROOTSTOCKS ON YIELD OF GRAFTED VINEIN ‘BLACK MAGIC’ GRAPE CULTIVAR

Kaya Demirkeser Ö.

Agrosym 2018, Bosanska Krupa, Bosna-Hersek, 4 - 07 Ekim 2018, cilt.4, sa.2, ss.51-57, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2019

2019

8. Doğu Akdeniz Bölgesi (Hatay/Türkiye) Koşullarında Bazı Sofralık Üzüm Çeşitlerinin Fenolojik Ve Pomolojik Özellikleri

KAMİLOĞLU Ö., KAYA DEMİRKESER Ö.

II. HASAT ULUSLARARASI TARIM VE ORMAN KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 08 Kasım 2019, ss.99-114, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

9. Leaf Nutrient Element Contents of Some Wine Grape Varieties Grown under the Ecological Conditions of Hatay-Belen.

KAYA DEMİRKESER Ö., KAMİLOĞLU Ö.

1st International Erciyes Agriculture, Animal and Food Sciences Conference, Kayseri, Türkiye, 24 Nisan 2019, ss.384-389, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

10. FARKLI ASMA ÇEŞİT/ANAÇ ÇELİKLERİNDE AŞI TUTMA ORANLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

KAMİLOĞLU Ö., KAYA DEMİRKESER Ö.

Türkiye 9. Bağcılık ve Teknolojileri Sempozyumu, 11 Eylül 2017, ss.451-459, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2014

2014

11. Havuçta Kalite Kayıpları ve Önleme Yolları

SERMENLİ T., ÖZDEMİR A. E., GENÇ A., DEMİRKESER Ö., ÜNLÜ M.

10. Ulusal Sebze Tarımı Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2014, (Tam Metin Bildiri)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 27

h-indeksi (SCOPUS): 1