Desteklenen Projeler
24
-
2021 - Devam Ediyor Farklı Yöntemle Yapılan Atık Karpuz + Buğday Samanı ve Buğday Hasılı Haylajlarının Kalitelerinin Araştırılması
-
Devam Ediyor Farklı yöntemlerle konserve edilen körpe mısır hasılının kalitesi ve bunların koyunlarda ruminal fermentasyon ve besin maddelerinin sindirilme derecesi üzerine etkisi
-
Devam Ediyor Elazığ şartlarında yapay mera oluşturulması ve yaygınlaştırılması
-
Devam Ediyor İn vitro yöntemlerle kaba ve yoğun yemlerin metabolik enerjilerinin saptanması
-
Devam Ediyor Farklı Yerleşim Sıklığı ve Yemleme Sisteminin Etlik Piliçlerde Performans ve Yağ Metabolizması Üzerine Etkisi
-
Devam Ediyor Yumurta tavuklarının piliç döneminde sıcak stresinden kaynaklanan sınırlı yem tüketiminin verimlilik üzerine etkisi
-
Devam Ediyor Farklı kimyasal maddelerle işlenen buğday samanının ham besin maddelerinin sindirilme dereceleri ile ruminal fermentasyona etkileri
-
Devam Ediyor SPF tavuklarda ısı stresine karşı gece besleme olanaklarının araştırılması
-
Devam Ediyor Pazar dışı kalan yumurtaların toklu besi rasyonlarına katılma olanağının araştırılması
-
Devam Ediyor Taze Silaj ve Kuru Yoncanın Toklu Eti Kalitesine Etkis
-
Devam Ediyor Toklularda iki farklı protein ve kaba yem kaynağının ruminal fermentasyon sindirilme derecesi ve besi performansına etkisi
-
Devam Ediyor Güneş enerjisi destekli yonca kurutma ünitesinin geliştirilmesi ve elde edilen yoncaların kuzular üzerine etkisi
-
Devam Ediyor Elazığ yöresi kuzu ve buzağılarında görülen ishallerin nutritif nedenlerinin tespit edilmesi ve bunların giderilmesi üzerine bir araştırma
-
Devam Ediyor Yağmurlama ve sulama ağının kurulması
-
Devam Ediyor Elazığ yöresinde yem yemleme ve beslenme kusurlarının gebe ruminantlara etkileri ve alınacak önlemler üzerine bir araştırma
-
Devam Ediyor Etlik Piliç Rasyonlarına Farklı Dozda Tarçın Ekstraktı İlavesinin Performans İle Bazı Doku ve Kan Parametrelerine Üzerine Etkisi
-
Devam Ediyor Etlik Piliç Karma Yemlerine enerji Kaynağı Olarak Değişik Yağların Kullanılması
-
2021 - 2025 Farklı Çevre Sıcaklığında Bıldırcın Rasyonuna Pazarlanamayan Karpuzun Katılmasının Besi Performansı ve Bazı Antioksidan Parametrelere Etkisi
-
2019 - 2021 Pazar Dışı Kalmış Karpuzlar İle Yer Fıstığı Meyvesi Kabuklarından Asitle Muamele İle Farklı Kuru Madde Düzeyinde Haylaj Yapılma Olanağının Araştırılması
-
2019 - 2021 Farklı Kurutma Sistemlerinde Pazar Dışı Kalan Karpuzların Su İçeriğinin Düşürülmesinin ve Sitrik Asit Katkısının Silaj/Haylaj Kalitesine Etkisi
-
2018 - 2021 Pazar Dışı Kalan Karpuzların Silolanma Olanaklarının Araştırılması
-
2015 - 2016 PAZARLANMA ŞANSI AZALAN KARPUZLARDAN HAYVAN BESLEMEDE KULLANILABİLECEK DAYANIKLI VE KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLER ÜRETME OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
-
2013 - 2015 Elazığ ilinde süt ineği besleme bilinci, geçiş dönemi beslemesi ve süt ineklerinin verim durumlarının araştırılması
-
2004 - 2007 Sıcaklık Stresi Altındaki Etlik Piliçlerde Antioksidan Etkili Propolisin Yem Tüketimi Yemden Yararlanma Canlı Ağırlık Artışı ve Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi