Metrikler

Yayın

9

Proje

21
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2022 - 2025

2022 - 2025

Doktora

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye

2015 - 2018

2015 - 2018

Ön Lisans

Erciyes Üniversitesi, Türkiye

2014 - 2017

2014 - 2017

Yüksek Lisans

Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye

2010 - 2014

2010 - 2014

Lisans

Erciyes Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

2017

2017

Yüksek Lisans

Yöresel peynirlerden izole edilen laktik asit bakterilerinin real-time PCR yüksek çözünürlüklü erime (RT-PCR-HRM) analizi ile karakterizasyonu

Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

Yabancı Diller

İngilizce

Akademik Unvanlar / Görevler

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, REKTÖRLÜK

Yönetimsel Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi

Tanıtım ve Temsil Faaliyetleri

KA154 Proje Yazma Eğitim

Kurumsal Temsil, Türkiye Ulusal Ajansı, Türkiye, Rize, 2024 - 2024

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

Green Human Resources in European Union Countries

ÇALAPKORUR HOROZ S., TÜRKMEN A.

Conference on Re-shaping Career Planning: Bridging Gaps, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

Career 4.0 from the Perspective of Youth

TÜRKMEN A., ÇALAPKORUR HOROZ S.

Conference on Re-shaping Career Planning: Bridging Gaps, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

The Determination of Chemical Composition in Authentic and Artificial Vinegars in Turkey’s Antakya City and Compliance with Food Legislation

TÜRKMEN A., DUMAN A. D., Konuş E.

3. International Scientific and Vocational Studies Congress-BILMES 2019, 27 - 30 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

A Traditional Healing Drink: Gilaburu

TÜRKMEN A., DUMAN A. D.

4. International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

A Tradational Sweet : Küncülü Halvah

DUMAN A. D., TÜRKMEN A., DİDİN M.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

Mahluta Soup

TÜRKMEN A., DUMAN A. D.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2018

2018

A Traditional Flavor from The Inner Anatolia:Arabaşı

DUMAN A. D., TÜRKMEN A.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2017

2017

Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Cheese by Multi-Fragment High Resolution Melting Analysis

KESMEN Z., TÜRKMEN A., KILIÇ TOSUN Ö.

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

Desteklenen Projeler

2024 - 2024

2024 - 2024

Yeşil Kimya Atölyesi Sürdürülebilir Kalkınma

TÜBİTAK Projesi

Türkmen A.

2023 - 2024

2023 - 2024

Hatay Entrepreneurship AcademySürdürülebilir Kalkınma

AB Destekli Diğer Projeler

Türkmen A., Oflazoğlu Dora S.

2023 - 2024

2023 - 2024

Güçlü Gelecek Erasmus+ ile GelecekSürdürülebilir Kalkınma

Erasmus Projesi

Türkmen A. (Yürütücü)

2022 - 2022

2022 - 2022

Kültür Endüstrilerine Benim de Katkım Var!Sürdürülebilir Kalkınma

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Türkmen A.

2020 - 2020

2020 - 2020

Birlikten Kültüre Kültürden BirliğeSürdürülebilir Kalkınma

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Türkmen A.

2019 - 2020

2019 - 2020

Sustainable future with ErasmusSürdürülebilir Kalkınma

Erasmus Projesi

Türkmen A.

2019 - 2019

2019 - 2019

Genç Hayvan Hakları SavunucularıSürdürülebilir Kalkınma

Diğer Uluslararası Fon Programları

Türkmen A.

2017 - 2018

2017 - 2018

yaygın eğitim ile unutulmaz günlerSürdürülebilir Kalkınma

Erasmus Projesi

Türkmen A.