Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Çeşitli Gıdalarda Kullanılan Palm Yağı v...
Çeşitli Gıdalarda Kullanılan Palm Yağı ve 3-MCPD Esterleri Seviyelerinin GC-MS ile Belirlenmesi
SUNGUR Ş.
(Yürütücü),
Azak E.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2017 - 2019
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Kasım 2017
Bitiş Tarihi:
Ocak 2019