Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri Paylaşımı
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Türk Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Oksi...
Türk Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Oksijensizliğe Tolerans Düzeylerinin Su Kültürü Ortamında Tespiti
TİRYAKİOĞLU M.
(Yürütücü),
ERGÜN N.
,
KARANLIK S.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2011 - 2012
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Şubat 2011
Bitiş Tarihi:
Temmuz 2012