-
2023 - Devam Ediyor Sebze Olarak Tüketilen Su Kabağı [Lagenaria Siceraria (Molina) Standl] Genotiplerinin Morfolojik, Fitokimyasal, Moleküler Karakterizasyonu Ve Seleksiyon
COŞKUN Ö. F. (Yürütücü), YETİŞİR H., ZORLUGENÇ B., Denli N.
-
2023 - Devam Ediyor TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı: Karpuzun (Citrullus Lanatus) Tuzluluk Stresine Cevabı Ve Dayanıklı Genotiplerin Belirlenmesi
-
2023 - Devam Ediyor TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı: Kuraklık Stresinin Kavunda Dna Profili Üzerindeki Etkisinin Belirlenmesi
-
2023 - Devam Ediyor TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı: Kavunda Aşılamanın Tuz Stresine Cevabının Belirlenmesi
-
2023 - Devam Ediyor TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı: Bazı Kavun Genotiplerinde Genetik Çeşitliliğinin Issr Tekniği İle Belirlenmesi
-
2023 - Devam Ediyor TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı: Bazı Karpuz Genotiplerinde Tohum Morfoloji Ve Yağ Oranı Varyasyonunun Belirlenmesi
-
2022 - Devam Ediyor TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı: Hatay Domates Genotiplerinin Genetik Çeşitliliğinin Belirlenmesi
-
2022 - Devam Ediyor TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı: Kuraklık Stresinin Karpuzda DNA Metilasyonu Üzerindeki Etkisinin Belirlenmesi
-
2022 - Devam Ediyor TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı: Karpuzun (Citrullus lanatus) Kuraklık Stresine Cevabı ve Dayanıklı Genotiplerin Belirlenmesi
-
2022 - Devam Ediyor TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı: Bazı Acur (Cucumis melo var. flexuosus) Genotiplerinin ISSR Tekniği ile Genetik Çeşitliliğinin Belirlenmesi
-
2022 - Devam Ediyor Azot Etkinliği Yüksek Ve Tuza Toleranslı Biber Genotiplerinin Geliştirilmesi Ve İlişkili Markırların Tespiti
COŞKUN Ö. F. (Yürütücü), BAŞAK H., TURAN M., AYDIN A., MAVİ K., YETİŞİR H., et al.
-
2022 - Devam Ediyor İncirde cinsiyete özel CAPS markırı kullanılarak F1 melezlerin ayırt edilmesi
-
2022 - Devam Ediyor BAHÇE BİTKİLERİNDE MARKIR DESTEKLİ SELEKSİYON ÇALIŞMALARININ YAPILABİLECEĞİ ALTYAPININ GELİŞTİRİLMESİ
-
2024 - 2024 Kariyer Odaklı Yetkinlik Artırma Programı
-
2024 - 2024 Ziraat Mühendisliği Alanına Yönelik Tübitak 2209-A ve 2209-B Proje Hazırlama Eğitimi
TÜBİTAK Projesi
COŞKUN Ö. F. (Yürütücü), YAMAN M., ARPACI B. B., GÜNDÜZ K., ÇALIŞKAN O., MAVİ K., et al.
-
2022 - 2023 Bazı Maydanoz (Petroselinum crispum) Genotiplerinin Genetik Çeşitliliğinin Belirlenmesi
-
2022 - 2023 Karpuzda Yüksek Sıcaklık Stresi Koşullarında Termopriming Uygulamasının Etkinliğinin Belirlenmesi
-
2022 - 2023 Hatay Biberi Genotiplerinin (Capsicum annuum) ISSR Tekniği ile Genetik Çeşitliliğin Belirlenmesi
-
2021 - 2023 Sebze Olarak Tüketilen Yöresel Su Kabağı (Lagenaria siceraria) Genotiplerinin iPBS Markör Tekniği ile Genetik Karakterizasyonu
-
2021 - 2023 Çerezlik Potansiyeli Olan Karpuz Genotiplerinin Moleküler/Morfolojik Karakterizasyonu ve Seleksiyonu
-
2021 - 2022 Hıyarda Aşılamanın Çinko Stresine Karşı Tarımsal, Fizyolojik ve Genotoksik Etkilerinin Belirlenmesi
-
2018 - 2019 Bazı Çerezlik Karpuz Genotiplerinde Genetik Çeşitliliğin ISSR Markırları ile Belirlenmesi
-
2017 - 2019 Türkiye’de Yayılış Gösteren Lemnoideae (Sumercimeğigiller) Üyelerinin Genetik Çeşitlilik ve Filogenetik Analizi
-
2017 - 2019 Karpuzda Verim ve Kaliteyi Etkileyen Bazı Karakterleri Kontrol Eden Lokuslarla İlişkili Moleküler Markırların Tespit edilmesi
-
2017 - 2019 Yamula Patlıcanı (Solanum molongena L) ve Cırgalan Biberinin (Capsicum annuum L) Seleksiyonu Saflaştırılması Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
COŞKUN Ö. F., GÜLŞEN O., GÜRCAN K., YETİŞİR H., PINAR H.(Yürütücü)