Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Asi Nehrinde İstilacı Olan Su Sümbülünün (Eichhornia Crassipes Martius) Silaj Olarak Değerlendirilme Olanakları
ERTEKİN İ. (Yürütücü), KIZILŞİMŞEK M., ATIŞ İ., KAMALAK A., KONUŞKAN Ö., CAN E.
-
2023 - Devam Ediyor Düşük Kuru Madde İçerikli Yonca Bitkisine Hasat Öncesi Laktik Asit Bakteri İnokulasyonu Sırasında Farklı Dozlarda Glikoz İlavesinin Mikrobiyel Flora Ve Fermentasyon Profili Üzerine Etkileri
-
2022 - Devam Ediyor Yüksek Kuru Madde İçeriğine Sahip Alternatif Yem Bitkisi Olarak Değerlendirilen Bazı Kinoa Çeşitlerinin Sükroz Kullanarak Silaj Fermantasyon Kalitesinin Belirlenmesi
-
2021 - Devam Ediyor Hatay Koşullarında Çift Amaçlı Buğday Yetiştirme Potansiyelinin Belirlenmesi
-
2021 - 2023 Amik Ovası Koşullarında Yetiştirilen Çerezlik Ayçiçeği (Helianthus Annuus L.) Çeşitlerinde Ekim Sıklığının Yem Verim ve Kalitesine Etkisi
-
2021 - 2022 Bazı Serin İklim Baklagil Yem Bitkileri ile Buğdayın Karışım Olarak Farklı Laktik Asit Bakterileri Kullanılarak Silaj ve Yem Kalitesinin İyileştirilmesi
-
2019 - 2021 Doğu Akdeniz Şartlarında Yetiştirilen Tatlı Sorgum (Sorghum bicolor (L.) Moench saccharatum) ve Maş Fasulyesi (Vigna radiata (L.) Wilczek)’nde Farklı Ekim Yöntemleri ve Karışım Oranlarının Yem ve Silaj Kalitesine Etkileri
-
2019 - 2021 Yabancı Orjinli Bazı Kinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Çeşitlerinin Farklı Olum Zamanlarındaki Ot Verimi ve Kalitelesi ile Silolanabilme Özelliklerinin Araştırılması
-
2019 - 2021 Yabancı Orjinli Bazı Kinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Çeşitlerinin Farklı Olum Zamanlarındaki Ot Verimi ve Kalitesi ile Silolanabilme Özelliklerinin Araştırılması
-
2018 - 2021 Dev Kralotu (Pennisetum hybridum) Tohumluk Çoğaltımında Hidroponik Kültür Uygulamaları ve Polimerik Kaplama ile Sentetik Tohum Yapımı
-
2017 - 2021 Imperata cylindrica L. Temelli Kromozom Eliminasyon Tekniği İle Arpa (Hordeum vulgare L.) Gen Kaynaklarından Haploid Bitki Eldesi
CAN E., ERTEKİN İ., AKÇALI C. T., ÇELİKTAŞ N. (Yürütücü)
-
2015 - 2016 TOHUMA UYGULANAN FARKLI BAKTERİ Rhizobium leguminosarum DOZLARININ ADİ FİĞ Vicia sativa L DE NODÜL OLUŞUMU İLE VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ