Atıf Formatları
Peynir Mayası ile Oluşan Pıhtılarda Sinerez
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. A. GÜRSEL KIRAL Et Al. Peynir Mayası ile Oluşan Pıhtılarda Sinerez. Ankara: Gıda Teknolojisi Derneği Yayın1994, pp.29

GÜRSEL KIRAL, Z. A. Et Al. 1994. Peynir Mayası ile Oluşan Pıhtılarda Sinerez . Gıda Teknolojisi Derneği Yayın, Ankara.

GÜRSEL KIRAL, Z. A., AVŞAR, Y. K., & KOÇAK, C., (1994). Peynir Mayası ile Oluşan Pıhtılarda Sinerez . ASUMAN GÜRSEL, CELALETTİN KOÇAK, YAHYA KEMAL AVŞAR (Ed.). Ankara: Gıda Teknolojisi Derneği Yayın.

GÜRSEL KIRAL, ZÜBEYDE, YAHYA KEMAL AVŞAR, And CELALETTİN KOÇAK. Peynir Mayası ile Oluşan Pıhtılarda Sinerez . Ankara: Gıda Teknolojisi Derneği Yayın, 1994

GÜRSEL KIRAL, ZÜBEYDE A. Et Al. Peynir Mayası ile Oluşan Pıhtılarda Sinerez . Gıda Teknolojisi Derneği Yayın, 1994.

GÜRSEL KIRAL, Z. A. AVŞAR, Y. K. And KOÇAK, C. (1994) Peynir Mayası ile Oluşan Pıhtılarda Sinerez . 1st edn. Ankara: Gıda Teknolojisi Derneği Yayın.

@book{book, author={ZÜBEYDE ASUMAN GÜRSEL KIRAL Et Al. }, title={Peynir Mayası ile Oluşan Pıhtılarda Sinerez}, publisher={Gıda Teknolojisi Derneği Yayın}, year={1994} }