Atıf Formatları
Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. DİDİN Et Al. , "Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları," GAP II. Tarım Kongresi , Turkey, 2001

DİDİN, M. Et Al. 2001. Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları. GAP II. Tarım Kongresi , (Turkey).

DİDİN, M., KAYA, C., KOLA, O., & SALİHOĞLU, B., (2001). Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları . GAP II. Tarım Kongresi, Turkey

DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları," GAP II. Tarım Kongresi, Turkey, 2001

DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları." GAP II. Tarım Kongresi , Turkey, 2001

DİDİN, M. Et Al. (2001) . "Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları." GAP II. Tarım Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DİDİN Et Al. }, title={Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları}, congress name={GAP II. Tarım Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2001}}