M. DİDİN Et Al. , "Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları," GAP II. Tarım Kongresi , Turkey, 2001
DİDİN, M. Et Al. 2001. Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları. GAP II. Tarım Kongresi , (Turkey).
DİDİN, M., KAYA, C., KOLA, O., & SALİHOĞLU, B., (2001). Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları . GAP II. Tarım Kongresi, Turkey
DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları," GAP II. Tarım Kongresi, Turkey, 2001
DİDİN, MUSTAFA Et Al. "Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları." GAP II. Tarım Kongresi , Turkey, 2001
DİDİN, M. Et Al. (2001) . "Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları." GAP II. Tarım Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DİDİN Et Al. }, title={Üzümün Gıda Sanayiinde Değerlendirilme Olanakları}, congress name={GAP II. Tarım Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2001}}