K. ŞAHİN, "Antakya Mutfağı: Yemekler, Kokular, Renkler," In Etkileşim ve değişim Boyutuyla Antakya Geleneksel Kültürü , Hatay: EOS Yayın, 2010, pp.355-387.
ŞAHİN, K. Antakya Mutfağı: Yemekler, Kokular, Renkler. 2010. In Etkileşim ve değişim Boyutuyla Antakya Geleneksel Kültürü , EOS Yayın, Hatay, 355-387.
ŞAHİN, K., (2010). Antakya Mutfağı: Yemekler, Kokular, Renkler. Etkileşim ve değişim Boyutuyla Antakya Geleneksel Kültürü (pp.355-387), Hatay: EOS Yayın.
ŞAHİN, KADRİYE. "Antakya Mutfağı: Yemekler, Kokular, Renkler." In Etkileşim ve değişim Boyutuyla Antakya Geleneksel Kültürü , 355-387. Hatay: EOS Yayın, 2010
ŞAHİN, KADRİYE. "Antakya Mutfağı: Yemekler, Kokular, Renkler." Etkileşim ve değişim Boyutuyla Antakya Geleneksel Kültürü , EOS Yayın, 2010, pp.355-387.
ŞAHİN, K. (2010) "Antakya Mutfağı: Yemekler, Kokular, Renkler", Etkileşim ve değişim Boyutuyla Antakya Geleneksel Kültürü . Hatay: EOS Yayın.
@bookchapter{bookchapter, author ={KADRİYE ŞAHİN}, chaptertitle={Antakya Mutfağı: Yemekler, Kokular, Renkler}, booktitle={ Etkileşim ve değişim Boyutuyla Antakya Geleneksel Kültürü}, publisher={EOS Yayın}, city={Hatay},year={2010} }