H. DİZLEK And Ö. KONUŞKAN, "Yapraktan farklı düzeylerde bor uygulamasının ekmeklik buğdayın (Triticum aestivum L.) un kalitesine etkisi," Akademik Ziraat Dergisi , vol.10, no.1, pp.47-52, 2021
DİZLEK, H. And KONUŞKAN, Ö. 2021. Yapraktan farklı düzeylerde bor uygulamasının ekmeklik buğdayın (Triticum aestivum L.) un kalitesine etkisi. Akademik Ziraat Dergisi , vol.10, no.1 , 47-52.
DİZLEK, H., & KONUŞKAN, Ö., (2021). Yapraktan farklı düzeylerde bor uygulamasının ekmeklik buğdayın (Triticum aestivum L.) un kalitesine etkisi. Akademik Ziraat Dergisi , vol.10, no.1, 47-52.
DİZLEK, HALEF, And ÖMER KONUŞKAN. "Yapraktan farklı düzeylerde bor uygulamasının ekmeklik buğdayın (Triticum aestivum L.) un kalitesine etkisi," Akademik Ziraat Dergisi , vol.10, no.1, 47-52, 2021
DİZLEK, HALEF And KONUŞKAN, ÖMER. "Yapraktan farklı düzeylerde bor uygulamasının ekmeklik buğdayın (Triticum aestivum L.) un kalitesine etkisi." Akademik Ziraat Dergisi , vol.10, no.1, pp.47-52, 2021
DİZLEK, H. And KONUŞKAN, Ö. (2021) . "Yapraktan farklı düzeylerde bor uygulamasının ekmeklik buğdayın (Triticum aestivum L.) un kalitesine etkisi." Akademik Ziraat Dergisi , vol.10, no.1, pp.47-52.
@article{article, author={HALEF DİZLEK And author={ÖMER KONUŞKAN}, title={Yapraktan farklı düzeylerde bor uygulamasının ekmeklik buğdayın (Triticum aestivum L.) un kalitesine etkisi}, journal={Akademik Ziraat Dergisi}, year=2021, pages={47-52} }