Atıf Formatları
Sıcak Su Uygulamalarının Jiro Trabzon Hurmalarında Üşüme Zararı ve Soğukta Muhafazaya Etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. E. Özdemir Et Al. , "Sıcak Su Uygulamalarının Jiro Trabzon Hurmalarında Üşüme Zararı ve Soğukta Muhafazaya Etkileri," Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.2, pp.67-78, 2012

Özdemir, A. E. Et Al. 2012. Sıcak Su Uygulamalarının Jiro Trabzon Hurmalarında Üşüme Zararı ve Soğukta Muhafazaya Etkileri. Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.2 , 67-78.

Özdemir, A. E., Toplu, C., Yıldız, E., & Akyol, H., (2012). Sıcak Su Uygulamalarının Jiro Trabzon Hurmalarında Üşüme Zararı ve Soğukta Muhafazaya Etkileri. Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.2, 67-78.

Özdemir, AHMET Et Al. "Sıcak Su Uygulamalarının Jiro Trabzon Hurmalarında Üşüme Zararı ve Soğukta Muhafazaya Etkileri," Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.2, 67-78, 2012

Özdemir, AHMET E. Et Al. "Sıcak Su Uygulamalarının Jiro Trabzon Hurmalarında Üşüme Zararı ve Soğukta Muhafazaya Etkileri." Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.2, pp.67-78, 2012

Özdemir, A. E. Et Al. (2012) . "Sıcak Su Uygulamalarının Jiro Trabzon Hurmalarında Üşüme Zararı ve Soğukta Muhafazaya Etkileri." Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.17, no.2, pp.67-78.

@article{article, author={AHMET ERHAN ÖZDEMİR Et Al. }, title={Sıcak Su Uygulamalarının Jiro Trabzon Hurmalarında Üşüme Zararı ve Soğukta Muhafazaya Etkileri}, journal={Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2012, pages={67-78} }