Atıf Formatları
Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerin Bazı Özellikleri ve Standartlara Uygunlukları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. DİDİN And A. D. DUMAN, "Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerin Bazı Özellikleri ve Standartlara Uygunlukları," Gida Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı , Isparta, Turkey, 2003

DİDİN, M. And DUMAN, A. D. 2003. Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerin Bazı Özellikleri ve Standartlara Uygunlukları. Gida Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı , (Isparta, Turkey).

DİDİN, M., & DUMAN, A. D., (2003). Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerin Bazı Özellikleri ve Standartlara Uygunlukları . Gida Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Isparta, Turkey

DİDİN, MUSTAFA, And AHMET DOĞAN DUMAN. "Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerin Bazı Özellikleri ve Standartlara Uygunlukları," Gida Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı, Isparta, Turkey, 2003

DİDİN, MUSTAFA And DUMAN, AHMET D. . "Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerin Bazı Özellikleri ve Standartlara Uygunlukları." Gida Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı , Isparta, Turkey, 2003

DİDİN, M. And DUMAN, A. D. (2003) . "Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerin Bazı Özellikleri ve Standartlara Uygunlukları." Gida Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı , Isparta, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA DİDİN And author={AHMET DOĞAN DUMAN}, title={Gaziantep ve Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen Kırmızı Biberlerin Bazı Özellikleri ve Standartlara Uygunlukları}, congress name={Gida Güvenliği ve Sağlık Riskleri Çalıştayı}, city={Isparta}, country={Turkey}, year={2003}}