Atıf Formatları
Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Oksijensizliğe Tolerans Düzeylerinin Su Kültürü Ortamında Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. TİRYAKİOĞLU Et Al. Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Oksijensizliğe Tolerans Düzeylerinin Su Kültürü Ortamında Belirlenmesi. : TÜBİTAK2012, pp.0

TİRYAKİOĞLU, M. Et Al. 2012. Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Oksijensizliğe Tolerans Düzeylerinin Su Kültürü Ortamında Belirlenmesi . TÜBİTAK.

TİRYAKİOĞLU, M., KARANLIK, S., & SOYLU, S., (2012). Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Oksijensizliğe Tolerans Düzeylerinin Su Kültürü Ortamında Belirlenmesi . TİRYAKİOĞLU MURAT (Ed.). : TÜBİTAK.

TİRYAKİOĞLU, MURAT, SEMA KARANLIK, And SONER SOYLU. Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Oksijensizliğe Tolerans Düzeylerinin Su Kültürü Ortamında Belirlenmesi : TÜBİTAK, 2012

TİRYAKİOĞLU, MURAT Et Al. Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Oksijensizliğe Tolerans Düzeylerinin Su Kültürü Ortamında Belirlenmesi . TÜBİTAK, 2012.

TİRYAKİOĞLU, M. KARANLIK, S. And SOYLU, S. (2012) Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Oksijensizliğe Tolerans Düzeylerinin Su Kültürü Ortamında Belirlenmesi . 1st edn. : TÜBİTAK.

@book{book, author={MURAT TİRYAKİOĞLU Et Al. }, title={Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Oksijensizliğe Tolerans Düzeylerinin Su Kültürü Ortamında Belirlenmesi}, publisher={TÜBİTAK}, year={2012} }