M. DİDİN And H. Fenercioğlu, "Bazı Üzüm Çeşitlerinin Konserveye Uygunluk Derecelerinin Belirlenmesi Üzerinde bir Araştırma," GIDA , vol.19, no.4, pp.223-227, 1994
DİDİN, M. And Fenercioğlu, H. 1994. Bazı Üzüm Çeşitlerinin Konserveye Uygunluk Derecelerinin Belirlenmesi Üzerinde bir Araştırma. GIDA , vol.19, no.4 , 223-227.
DİDİN, M., & Fenercioğlu, H., (1994). Bazı Üzüm Çeşitlerinin Konserveye Uygunluk Derecelerinin Belirlenmesi Üzerinde bir Araştırma. GIDA , vol.19, no.4, 223-227.
DİDİN, MUSTAFA, And Hasan Fenercioğlu. "Bazı Üzüm Çeşitlerinin Konserveye Uygunluk Derecelerinin Belirlenmesi Üzerinde bir Araştırma," GIDA , vol.19, no.4, 223-227, 1994
DİDİN, MUSTAFA And Fenercioğlu, Hasan. "Bazı Üzüm Çeşitlerinin Konserveye Uygunluk Derecelerinin Belirlenmesi Üzerinde bir Araştırma." GIDA , vol.19, no.4, pp.223-227, 1994
DİDİN, M. And Fenercioğlu, H. (1994) . "Bazı Üzüm Çeşitlerinin Konserveye Uygunluk Derecelerinin Belirlenmesi Üzerinde bir Araştırma." GIDA , vol.19, no.4, pp.223-227.
@article{article, author={MUSTAFA DİDİN And author={Hasan Fenercioğlu}, title={Bazı Üzüm Çeşitlerinin Konserveye Uygunluk Derecelerinin Belirlenmesi Üzerinde bir Araştırma}, journal={GIDA}, year=1994, pages={223-227} }