Atıf Formatları
Geleneksel Kahramanmaraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

K. S. DAYISOYLU Et Al. , "Geleneksel Kahramanmaraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.407-411, 2004

DAYISOYLU, K. S. Et Al. 2004. Geleneksel Kahramanmaraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey), 407-411.

DAYISOYLU, K. S., GEZGİNÇ, Y., DUMAN, A. D., & DİDİN, M., (2004). Geleneksel Kahramanmaraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi . Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.407-411). , Turkey

DAYISOYLU, KENAN Et Al. "Geleneksel Kahramanmaraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi," Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2004

DAYISOYLU, KENAN S. Et Al. "Geleneksel Kahramanmaraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.407-411, 2004

DAYISOYLU, K. S. Et Al. (2004) . "Geleneksel Kahramanmaraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi." Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, pp.407-411.

@conferencepaper{conferencepaper, author={KENAN SİNAN DAYISOYLU Et Al. }, title={Geleneksel Kahramanmaraş Tarhanasının Kimi Özellikleri ve Beslenmedeki Fonksiyonel Önemi}, congress name={Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2004}, pages={407-411} }