Atıf Formatları
Bütün Olarak Verilen Arpa ve Soya Fasulyesinin Toklu ve Oğlaklarda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ÇİFTÇİ Et Al. , "Bütün Olarak Verilen Arpa ve Soya Fasulyesinin Toklu ve Oğlaklarda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi," Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, pp.211-214, 2004

ÇİFTÇİ, M. Et Al. 2004. Bütün Olarak Verilen Arpa ve Soya Fasulyesinin Toklu ve Oğlaklarda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi. Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1 , 211-214.

ÇİFTÇİ, M., DALKILIÇ, B., GÜLER, T., ERTAŞ, O. N., & ÇERÇİ, İ. H., (2004). Bütün Olarak Verilen Arpa ve Soya Fasulyesinin Toklu ve Oğlaklarda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi. Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, 211-214.

ÇİFTÇİ, MEHMET Et Al. "Bütün Olarak Verilen Arpa ve Soya Fasulyesinin Toklu ve Oğlaklarda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi," Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, 211-214, 2004

ÇİFTÇİ, MEHMET Et Al. "Bütün Olarak Verilen Arpa ve Soya Fasulyesinin Toklu ve Oğlaklarda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi." Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, pp.211-214, 2004

ÇİFTÇİ, M. Et Al. (2004) . "Bütün Olarak Verilen Arpa ve Soya Fasulyesinin Toklu ve Oğlaklarda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi." Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.1, pp.211-214.

@article{article, author={MEHMET ÇİFTÇİ Et Al. }, title={Bütün Olarak Verilen Arpa ve Soya Fasulyesinin Toklu ve Oğlaklarda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi}, journal={Doğu Anadolu Bölgesi Araştırmaları Dergisi}, year=2004, pages={211-214} }