M. KESKİN Et Al. , "Tüketicinin Artan Farkındalığı: Keçi Sütü," Koyun Keçi Dünyası , vol.3, no.4, pp.54-56, 2017
KESKİN, M. Et Al. 2017. Tüketicinin Artan Farkındalığı: Keçi Sütü. Koyun Keçi Dünyası , vol.3, no.4 , 54-56.
KESKİN, M., GÜL, S., & GÜNDÜZ, Z., (2017). Tüketicinin Artan Farkındalığı: Keçi Sütü. Koyun Keçi Dünyası , vol.3, no.4, 54-56.
KESKİN, MAHMUT, SABRİ GÜL, And ZUHAL GÜNDÜZ. "Tüketicinin Artan Farkındalığı: Keçi Sütü," Koyun Keçi Dünyası , vol.3, no.4, 54-56, 2017
KESKİN, MAHMUT Et Al. "Tüketicinin Artan Farkındalığı: Keçi Sütü." Koyun Keçi Dünyası , vol.3, no.4, pp.54-56, 2017
KESKİN, M. GÜL, S. And GÜNDÜZ, Z. (2017) . "Tüketicinin Artan Farkındalığı: Keçi Sütü." Koyun Keçi Dünyası , vol.3, no.4, pp.54-56.
@article{article, author={MAHMUT KESKİN Et Al. }, title={Tüketicinin Artan Farkındalığı: Keçi Sütü}, journal={Koyun Keçi Dünyası}, year=2017, pages={54-56} }