H. YILMAZ TİLKİ And M. KESKİN, "Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi," MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.29, no.3, pp.873-884, 2024
YILMAZ TİLKİ, H. And KESKİN, M. 2024. Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi. MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.29, no.3 , 873-884.
YILMAZ TİLKİ, H., & KESKİN, M., (2024). Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi. MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.29, no.3, 873-884.
YILMAZ TİLKİ, Hatice, And MAHMUT KESKİN. "Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi," MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.29, no.3, 873-884, 2024
YILMAZ TİLKİ, Hatice Y. And KESKİN, MAHMUT. "Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi." MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.29, no.3, pp.873-884, 2024
YILMAZ TİLKİ, H. And KESKİN, M. (2024) . "Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi." MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.29, no.3, pp.873-884.
@article{article, author={Hatice YILMAZ TİLKİ And author={MAHMUT KESKİN}, title={Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi}, journal={MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)}, year=2024, pages={873-884} }