Atıf Formatları
Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. Yılmaz Tilki And M. Keskin, "Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi," MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.29, no.3, pp.873-884, 2024

Yılmaz Tilki, H. And Keskin, M. 2024. Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi. MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.29, no.3 , 873-884.

Yılmaz Tilki, H., & Keskin, M., (2024). Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi. MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.29, no.3, 873-884.

Yılmaz Tilki, Hatice, And MAHMUT KESKİN. "Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi," MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.29, no.3, 873-884, 2024

Yılmaz Tilki, Hatice Y. And Keskin, MAHMUT. "Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi." MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.29, no.3, pp.873-884, 2024

Yılmaz Tilki, H. And Keskin, M. (2024) . "Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi." MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS) , vol.29, no.3, pp.873-884.

@article{article, author={Hatice Yılmaz Tilki And author={MAHMUT KESKİN}, title={Gaziantep ili ölçeğinde kırmızı et tüketim tercihinin belirlenmesi}, journal={MUSTAFA KEMAL UNIVERSITY JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES (MKUJAS)}, year=2024, pages={873-884} }