Y. SOYSAL Et Al. , "Kurutulmuş Kırmızı Biberde Rengin Bir Kalite Unsuru Olarak Önemi," III. Tarımsal Ürünleri Kurutma Tekniği Çalıştayı. 02-04 Mayıs 2005, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Antalya , pp.74-80, 2004
SOYSAL, Y. Et Al. 2004. Kurutulmuş Kırmızı Biberde Rengin Bir Kalite Unsuru Olarak Önemi. III. Tarımsal Ürünleri Kurutma Tekniği Çalıştayı. 02-04 Mayıs 2005, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Antalya , 74-80.
SOYSAL, Y., ÖZTEKİN, M. S., IŞIKBER, A. A., DUMAN, A. D., & DAYISOYLU, K. S., (2004). Kurutulmuş Kırmızı Biberde Rengin Bir Kalite Unsuru Olarak Önemi . III. Tarımsal Ürünleri Kurutma Tekniği Çalıştayı. 02-04 Mayıs 2005, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Antalya (pp.74-80).
SOYSAL, YURTSEVER Et Al. "Kurutulmuş Kırmızı Biberde Rengin Bir Kalite Unsuru Olarak Önemi," III. Tarımsal Ürünleri Kurutma Tekniği Çalıştayı. 02-04 Mayıs 2005, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Antalya, 2004
SOYSAL, YURTSEVER Et Al. "Kurutulmuş Kırmızı Biberde Rengin Bir Kalite Unsuru Olarak Önemi." III. Tarımsal Ürünleri Kurutma Tekniği Çalıştayı. 02-04 Mayıs 2005, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Antalya , pp.74-80, 2004
SOYSAL, Y. Et Al. (2004) . "Kurutulmuş Kırmızı Biberde Rengin Bir Kalite Unsuru Olarak Önemi." III. Tarımsal Ürünleri Kurutma Tekniği Çalıştayı. 02-04 Mayıs 2005, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Antalya , pp.74-80.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YURTSEVER SOYSAL Et Al. }, title={Kurutulmuş Kırmızı Biberde Rengin Bir Kalite Unsuru Olarak Önemi}, congress name={III. Tarımsal Ürünleri Kurutma Tekniği Çalıştayı. 02-04 Mayıs 2005, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölümü, Antalya}, city={}, country={}, year={2004}, pages={74-80} }