Atıf Formatları
Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. KEMER Et Al. , "Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi," 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.396-406, 2020

KEMER, E. Et Al. 2020. Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi. 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , (Denizli, Turkey), 396-406.

KEMER, E., ÇELİK GENÇOĞLU, H. U., & ETYEMEZ, S., (2020). Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi . 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu (pp.396-406). Denizli, Turkey

KEMER, EBRU, HASİBE UTKU ÇELİK GENÇOĞLU, And SENEM ETYEMEZ. "Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi," 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Denizli, Turkey, 2020

KEMER, EBRU Et Al. "Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi." 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.396-406, 2020

KEMER, E. ÇELİK GENÇOĞLU, H. U. And ETYEMEZ, S. (2020) . "Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi." 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.396-406.

@conferencepaper{conferencepaper, author={EBRU KEMER Et Al. }, title={Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi}, congress name={6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2020}, pages={396-406} }