E. KEMER Et Al. , "Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi," 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.396-406, 2020
KEMER, E. Et Al. 2020. Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi. 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , (Denizli, Turkey), 396-406.
KEMER, E., ÇELİK GENÇOĞLU, H. U., & ETYEMEZ, S., (2020). Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi . 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu (pp.396-406). Denizli, Turkey
KEMER, EBRU, HASİBE UTKU ÇELİK GENÇOĞLU, And SENEM ETYEMEZ. "Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi," 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Denizli, Turkey, 2020
KEMER, EBRU Et Al. "Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi." 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.396-406, 2020
KEMER, E. ÇELİK GENÇOĞLU, H. U. And ETYEMEZ, S. (2020) . "Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi." 6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.396-406.
@conferencepaper{conferencepaper, author={EBRU KEMER Et Al. }, title={Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin ‘’Beslenme’’ Kavramına Yaklaşımlarının Değerlendirilmesi}, congress name={6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2020}, pages={396-406} }