G. Karacıl, "Türkiye Tarım Ekonomisinde Organik Tarımın Yeri: Gastronomi Şehirleri Örneği," In Turizm ve Rekreasyon Akademik Çalışmalar , Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2022, pp.95-117.
Karacıl, G. Türkiye Tarım Ekonomisinde Organik Tarımın Yeri: Gastronomi Şehirleri Örneği. 2022. In Turizm ve Rekreasyon Akademik Çalışmalar , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, 95-117.
Karacıl, G., (2022). Türkiye Tarım Ekonomisinde Organik Tarımın Yeri: Gastronomi Şehirleri Örneği. Turizm ve Rekreasyon Akademik Çalışmalar (pp.95-117), Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.
Karacıl, GÜRAY. "Türkiye Tarım Ekonomisinde Organik Tarımın Yeri: Gastronomi Şehirleri Örneği." In Turizm ve Rekreasyon Akademik Çalışmalar , 95-117. Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2022
Karacıl, GÜRAY. "Türkiye Tarım Ekonomisinde Organik Tarımın Yeri: Gastronomi Şehirleri Örneği." Turizm ve Rekreasyon Akademik Çalışmalar , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2022, pp.95-117.
Karacıl, G. (2022) "Türkiye Tarım Ekonomisinde Organik Tarımın Yeri: Gastronomi Şehirleri Örneği", Turizm ve Rekreasyon Akademik Çalışmalar . Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={GÜRAY KARACIL}, chaptertitle={Türkiye Tarım Ekonomisinde Organik Tarımın Yeri: Gastronomi Şehirleri Örneği}, booktitle={ Turizm ve Rekreasyon Akademik Çalışmalar}, publisher={Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları}, city={Konya},year={2022} }