S. GÜRBÜZ Et Al. , "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde HACCP Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Mardin Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.4, pp.2685-2700, 2019
GÜRBÜZ, S. Et Al. 2019. Yiyecek-İçecek İşletmelerinde HACCP Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Mardin Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.4 , 2685-2700.
GÜRBÜZ, S., ÇELİKEL, A., ARIK YÜKSEL, T., İFLAZOĞLU, N., & TOPRAK, L., (2019). Yiyecek-İçecek İşletmelerinde HACCP Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Mardin Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.4, 2685-2700.
GÜRBÜZ, SEMRA Et Al. "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde HACCP Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Mardin Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.4, 2685-2700, 2019
GÜRBÜZ, SEMRA Et Al. "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde HACCP Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Mardin Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.4, pp.2685-2700, 2019
GÜRBÜZ, S. Et Al. (2019) . "Yiyecek-İçecek İşletmelerinde HACCP Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Mardin Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.4, pp.2685-2700.
@article{article, author={SEMRA GÜRBÜZ Et Al. }, title={Yiyecek-İçecek İşletmelerinde HACCP Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Mardin Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2019, pages={2685-2700} }