Atıf Formatları
Halk Gastronomisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. M. KURU And G. REYHANOĞLU, "Toplumsal Cinsiyet Bağlamında Kahvehanelerde Yeme İçme Kültürü: Antakya Örneği," In Halk Gastronomisi , İstanbul: Motif Vakfı Yayınları, 2022, pp.321-349.

KURU, C. M. And REYHANOĞLU, G. Toplumsal Cinsiyet Bağlamında Kahvehanelerde Yeme İçme Kültürü: Antakya Örneği. 2022. In Halk Gastronomisi , Motif Vakfı Yayınları, İstanbul, 321-349.

KURU, C. M., & REYHANOĞLU, G., (2022). Toplumsal Cinsiyet Bağlamında Kahvehanelerde Yeme İçme Kültürü: Antakya Örneği. Halk Gastronomisi (pp.321-349), İstanbul: Motif Vakfı Yayınları.

KURU, CEMİL, And GÖNÜL REYHANOĞLU. "Toplumsal Cinsiyet Bağlamında Kahvehanelerde Yeme İçme Kültürü: Antakya Örneği." In Halk Gastronomisi , 321-349. İstanbul: Motif Vakfı Yayınları, 2022

KURU, CEMİL M. And REYHANOĞLU, GÖNÜL. "Toplumsal Cinsiyet Bağlamında Kahvehanelerde Yeme İçme Kültürü: Antakya Örneği." Halk Gastronomisi , Motif Vakfı Yayınları, 2022, pp.321-349.

KURU, C. M. And REYHANOĞLU, G. (2022) "Toplumsal Cinsiyet Bağlamında Kahvehanelerde Yeme İçme Kültürü: Antakya Örneği", Halk Gastronomisi . İstanbul: Motif Vakfı Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={CEMİL MURAT KURU And author ={GÖNÜL REYHANOĞLU}, chaptertitle={Toplumsal Cinsiyet Bağlamında Kahvehanelerde Yeme İçme Kültürü: Antakya Örneği}, booktitle={ Halk Gastronomisi}, publisher={Motif Vakfı Yayınları}, city={İstanbul},year={2022} }