Atıf Formatları
Trabzon Hurmasında Seleksiyon Kriterleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. TUZCU Et Al. , "Trabzon Hurmasında Seleksiyon Kriterleri," I. Ünye Trabzon Hurması Yetiştirme ve Pazarlama Sempozyumu , pp.47-57, 2004

TUZCU, Ö. Et Al. 2004. Trabzon Hurmasında Seleksiyon Kriterleri. I. Ünye Trabzon Hurması Yetiştirme ve Pazarlama Sempozyumu , 47-57.

TUZCU, Ö., YEŞİLOĞLU, T., YILDIRIM, B., UYSAL KAMİLOĞLU, M., & İNCESU, M., (2004). Trabzon Hurmasında Seleksiyon Kriterleri . I. Ünye Trabzon Hurması Yetiştirme ve Pazarlama Sempozyumu (pp.47-57).

TUZCU, ÖNDER Et Al. "Trabzon Hurmasında Seleksiyon Kriterleri," I. Ünye Trabzon Hurması Yetiştirme ve Pazarlama Sempozyumu, 2004

TUZCU, ÖNDER Et Al. "Trabzon Hurmasında Seleksiyon Kriterleri." I. Ünye Trabzon Hurması Yetiştirme ve Pazarlama Sempozyumu , pp.47-57, 2004

TUZCU, Ö. Et Al. (2004) . "Trabzon Hurmasında Seleksiyon Kriterleri." I. Ünye Trabzon Hurması Yetiştirme ve Pazarlama Sempozyumu , pp.47-57.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖNDER TUZCU Et Al. }, title={Trabzon Hurmasında Seleksiyon Kriterleri}, congress name={I. Ünye Trabzon Hurması Yetiştirme ve Pazarlama Sempozyumu}, city={}, country={}, year={2004}, pages={47-57} }