B. KILIÇ And D. BABAT, "Kalite Fonksiyon Göçerimi Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Kuramsal Bir Yaklaşım," Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.13, no.20, pp.93-104, 2011
KILIÇ, B. And BABAT, D. 2011. Kalite Fonksiyon Göçerimi Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Kuramsal Bir Yaklaşım. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.13, no.20 , 93-104.
KILIÇ, B., & BABAT, D., (2011). Kalite Fonksiyon Göçerimi Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Kuramsal Bir Yaklaşım. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.13, no.20, 93-104.
KILIÇ, BURHAN, And DUYGU BABAT. "Kalite Fonksiyon Göçerimi Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Kuramsal Bir Yaklaşım," Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.13, no.20, 93-104, 2011
KILIÇ, BURHAN And BABAT, DUYGU. "Kalite Fonksiyon Göçerimi Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Kuramsal Bir Yaklaşım." Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.13, no.20, pp.93-104, 2011
KILIÇ, B. And BABAT, D. (2011) . "Kalite Fonksiyon Göçerimi Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Kuramsal Bir Yaklaşım." Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi , vol.13, no.20, pp.93-104.
@article{article, author={BURHAN KILIÇ And author={DUYGU BABAT}, title={Kalite Fonksiyon Göçerimi Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Kuramsal Bir Yaklaşım}, journal={Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi}, year=2011, pages={93-104} }