Atıf Formatları
Nar Ekşisi ve Soslarının Etik Açıdan Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. D. Duman Et Al. , "Nar Ekşisi ve Soslarının Etik Açıdan Değerlendirilmesi," 1.Tarım ve Gıda Etiği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.361-368, 2017

Duman, A. D. Et Al. 2017. Nar Ekşisi ve Soslarının Etik Açıdan Değerlendirilmesi. 1.Tarım ve Gıda Etiği Kongresi , (Ankara, Turkey), 361-368.

Duman, A. D., Gültekin, Ş., Biçer, A., Uslu, K. Y., Atasayar, A. Ö., Yecan, Y. E., ... Çömez, N.(2017). Nar Ekşisi ve Soslarının Etik Açıdan Değerlendirilmesi . 1.Tarım ve Gıda Etiği Kongresi (pp.361-368). Ankara, Turkey

Duman, AHMET Et Al. "Nar Ekşisi ve Soslarının Etik Açıdan Değerlendirilmesi," 1.Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 2017

Duman, AHMET D. Et Al. "Nar Ekşisi ve Soslarının Etik Açıdan Değerlendirilmesi." 1.Tarım ve Gıda Etiği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.361-368, 2017

Duman, A. D. Et Al. (2017) . "Nar Ekşisi ve Soslarının Etik Açıdan Değerlendirilmesi." 1.Tarım ve Gıda Etiği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.361-368.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET DOĞAN DUMAN Et Al. }, title={Nar Ekşisi ve Soslarının Etik Açıdan Değerlendirilmesi}, congress name={1.Tarım ve Gıda Etiği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2017}, pages={361-368} }