Atıf Formatları
Mühendislik Alanındaki Gelişmeler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. M. CEYLAN, "Zeytinyağının Lezzet Bileşenleri," In Mühendislik Alanındaki Gelişmeler , Duvar Yayınları, 2022, pp.43-60.

CEYLAN, M. M. Zeytinyağının Lezzet Bileşenleri. 2022. In Mühendislik Alanındaki Gelişmeler , Duvar Yayınları, 43-60.

CEYLAN, M. M., (2022). Zeytinyağının Lezzet Bileşenleri. Mühendislik Alanındaki Gelişmeler (pp.43-60), Duvar Yayınları.

CEYLAN, MEHMET. "Zeytinyağının Lezzet Bileşenleri." In Mühendislik Alanındaki Gelişmeler , 43-60. Duvar Yayınları, 2022

CEYLAN, MEHMET M. . "Zeytinyağının Lezzet Bileşenleri." Mühendislik Alanındaki Gelişmeler , Duvar Yayınları, 2022, pp.43-60.

CEYLAN, M. M. (2022) "Zeytinyağının Lezzet Bileşenleri", Mühendislik Alanındaki Gelişmeler . Duvar Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={MEHMET MURAT CEYLAN}, chaptertitle={Zeytinyağının Lezzet Bileşenleri}, booktitle={ Mühendislik Alanındaki Gelişmeler}, publisher={Duvar Yayınları}, city={},year={2022} }