Atıf Formatları
Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ÇİFTÇİ Et Al. , "Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi," III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Turkey, pp.445-450, 2005

ÇİFTÇİ, M. Et Al. 2005. Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi. III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , (Turkey), 445-450.

ÇİFTÇİ, M., ÇERÇİ, İ. H., GÜLER, T., DALKILIÇ, B., & ERTAŞ, O. N., (2005). Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi . III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi (pp.445-450). , Turkey

ÇİFTÇİ, MEHMET Et Al. "Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi," III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi, Turkey, 2005

ÇİFTÇİ, MEHMET Et Al. "Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi." III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Turkey, pp.445-450, 2005

ÇİFTÇİ, M. Et Al. (2005) . "Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi." III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi , Turkey, pp.445-450.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET ÇİFTÇİ Et Al. }, title={Isıtma ve Öğütme İşlemleri Uygulanan Tam Yağlı Soyanın Toklularda Performans ve Ham Besin Maddelerinin Sindirilme Derecesi Üzerine Etkisi}, congress name={III. Ulusal Hayvan Besleme Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2005}, pages={445-450} }