O. ŞENER Et Al. , "Ekmeklik buğdayda protein içeriğinin kalıtımının diallel analiz yöntemi ile incelenmesi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.2, pp.93-98, 2001
ŞENER, O. Et Al. 2001. Ekmeklik buğdayda protein içeriğinin kalıtımının diallel analiz yöntemi ile incelenmesi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.2 , 93-98.
ŞENER, O., KILINÇ, M., YAĞBASANLAR, T., GÖZÜBENLİ, H., & TİRYAKİOĞLU, M., (2001). Ekmeklik buğdayda protein içeriğinin kalıtımının diallel analiz yöntemi ile incelenmesi. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.2, 93-98.
ŞENER, OKAN Et Al. "Ekmeklik buğdayda protein içeriğinin kalıtımının diallel analiz yöntemi ile incelenmesi," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.2, 93-98, 2001
ŞENER, OKAN Et Al. "Ekmeklik buğdayda protein içeriğinin kalıtımının diallel analiz yöntemi ile incelenmesi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.2, pp.93-98, 2001
ŞENER, O. Et Al. (2001) . "Ekmeklik buğdayda protein içeriğinin kalıtımının diallel analiz yöntemi ile incelenmesi." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.16, no.2, pp.93-98.
@article{article, author={OKAN ŞENER Et Al. }, title={Ekmeklik buğdayda protein içeriğinin kalıtımının diallel analiz yöntemi ile incelenmesi}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2001, pages={93-98} }