Atıf Formatları
Cevizli Sucuğun Bileşimi ile Beslenmedeki Yeri ve Önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. A. ÖZER And C. YAĞMUR, "Cevizli Sucuğun Bileşimi ile Beslenmedeki Yeri ve Önemi," Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.10, no.25, pp.87-92, 2006

ÖZER, E. A. And YAĞMUR, C. 2006. Cevizli Sucuğun Bileşimi ile Beslenmedeki Yeri ve Önemi. Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.10, no.25 , 87-92.

ÖZER, E. A., & YAĞMUR, C., (2006). Cevizli Sucuğun Bileşimi ile Beslenmedeki Yeri ve Önemi. Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.10, no.25, 87-92.

ÖZER, EMİR, And CAHİDE YAĞMUR. "Cevizli Sucuğun Bileşimi ile Beslenmedeki Yeri ve Önemi," Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.10, no.25, 87-92, 2006

ÖZER, EMİR A. And YAĞMUR, CAHİDE. "Cevizli Sucuğun Bileşimi ile Beslenmedeki Yeri ve Önemi." Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.10, no.25, pp.87-92, 2006

ÖZER, E. A. And YAĞMUR, C. (2006) . "Cevizli Sucuğun Bileşimi ile Beslenmedeki Yeri ve Önemi." Gıda Mühendisliği Dergisi , vol.10, no.25, pp.87-92.

@article{article, author={EMİR AYŞE ÖZER And author={CAHİDE YAĞMUR}, title={Cevizli Sucuğun Bileşimi ile Beslenmedeki Yeri ve Önemi}, journal={Gıda Mühendisliği Dergisi}, year=2006, pages={87-92} }