A. D. DUMAN, "Using of Bioinformation and Computational Biology in Food Safety Assesments," II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , pp.10, 2017
DUMAN, A. D. 2017. Using of Bioinformation and Computational Biology in Food Safety Assesments. II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , 10.
DUMAN, A. D., (2017). Using of Bioinformation and Computational Biology in Food Safety Assesments . II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi (pp.10).
DUMAN, AHMET. "Using of Bioinformation and Computational Biology in Food Safety Assesments," II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, 2017
DUMAN, AHMET D. . "Using of Bioinformation and Computational Biology in Food Safety Assesments." II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , pp.10, 2017
DUMAN, A. D. (2017) . "Using of Bioinformation and Computational Biology in Food Safety Assesments." II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , p.10.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET DOĞAN DUMAN}, title={Using of Bioinformation and Computational Biology in Food Safety Assesments}, congress name={II.Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={}, year={2017}, pages={10} }