Atıf Formatları
Farklı Yükseltilerde Yetiştirilen Hicaznar Çeşidinin Meyve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Meyve Bilimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. YAMAN Et Al. , "Farklı Yükseltilerde Yetiştirilen Hicaznar Çeşidinin Meyve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Meyve Bilimi," Meyve Bilimi , vol.2, no.2, pp.9-15, 2015

YAMAN, S. Et Al. 2015. Farklı Yükseltilerde Yetiştirilen Hicaznar Çeşidinin Meyve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Meyve Bilimi. Meyve Bilimi , vol.2, no.2 , 9-15.

YAMAN, S., ÖCAL, Ö., TOPRAK, Z., AVCI, F., BAYAZIT, S., & ÇALIŞKAN, O., (2015). Farklı Yükseltilerde Yetiştirilen Hicaznar Çeşidinin Meyve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Meyve Bilimi. Meyve Bilimi , vol.2, no.2, 9-15.

YAMAN, SEMA Et Al. "Farklı Yükseltilerde Yetiştirilen Hicaznar Çeşidinin Meyve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Meyve Bilimi," Meyve Bilimi , vol.2, no.2, 9-15, 2015

YAMAN, SEMA Et Al. "Farklı Yükseltilerde Yetiştirilen Hicaznar Çeşidinin Meyve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Meyve Bilimi." Meyve Bilimi , vol.2, no.2, pp.9-15, 2015

YAMAN, S. Et Al. (2015) . "Farklı Yükseltilerde Yetiştirilen Hicaznar Çeşidinin Meyve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Meyve Bilimi." Meyve Bilimi , vol.2, no.2, pp.9-15.

@article{article, author={SEMA YAMAN Et Al. }, title={Farklı Yükseltilerde Yetiştirilen Hicaznar Çeşidinin Meyve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Meyve Bilimi}, journal={Meyve Bilimi}, year=2015, pages={9-15} }